Miért babavíz?


Az ásványvizek összetétele és minősége a csapvízzel ellentétben folyamatosan és szigorúan ellenőrzött, valamint állandó koncentrációban tartalmazzák a benne lévő ásványi anyagokat. A csapvíz fertőtlenítéséhez általában klórt használnak. Az ásványvízben azonban jelentősen alacsonyabb számban vannak jelen a mikroorganizmusok, valamint természetes mennyiségben és minőségben már rendelkeznek kloridionokkal, így nem szükséges klórral utólag fertőtleníteni.

Ezen okok miatt érdemes a csapvízzel szemben ásványvizet fogyasztania a kisbabáknak és a családnak egyaránt.

Azonban miben különbözik a babavíz az átlagos ásványvizektől?

A babavizek összes oldott ásványi anyag tartalma az átlagos ásványvizekhez képest alacsony, 500 mg/l alatti. Az AquaBaby termékek értékei a babavizek között is alacsonynak számítanak. Ez azért fontos, mert a kisbabák szervezetének kisebb koncentrációban van szüksége ezekre az ásványi anyagokra, érzékeny lehet a túlzott bevitelre. Az AquaBaby alacsony nátrium- és magnéziumtartalom mellett alig kimutatható koncentrációban tartalmaz nitritet és nitrátot, mely utóbbi két vegyület nagyobb mennyiségben káros hatásokat válthat ki a csecsemők szervezetében.

Ezért javasoljuk, hogy a kisbabák, várandós kismamák és az egész család AquaBaby vízzel fedezze folyadékszükségletének minél nagyobb részét.
AquaBaby 1 évnél fiatalabb babáknak

Különösen 1 év alatti kisbabáknak és várandós kismamáknak ajánlott, mert összes oldott ásványi anyagtartalma az AquaBaby Family-hez képest is alacsonyabb. Kiváló alapanyag egészséges bébiételek és –italok elkészítéséhez, továbbá tej és különböző pépek higításához.

Felbontás után közvetlenül, forralás nélkül is fogyasztható. A korábban megnyitott palack tartalmát javasolt felforralni a kisbaba számára. Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó!
AquaBaby Family

A 0,5 és 1,5 literes kiszerelésben kapható AquaBaby Family-t alacsony ásványi anyag tartalma miatt ajánljuk a teljes családnak üdítő felfrissülésként. Ideális választás lehet fő folyadék beviteli forrásként nátriumszegény diéta idején.

Felbontás után közvetlenül, forralás nélkül is fogyasztható. A korábban megnyitott palack tartalmát javasolt felforralni a kisbaba számára. Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó!

Kapcsolat

Ha további kérdése merül fel az AquaBaby vizekkel kapcsolatban: info@rodenthungary.com